Logo alles weg
     Gé Verburg
Bestrijdingstechnicus
Bestrijding van alle ongedierte,dierplagen en houtrotschimmels
De Rolders 14
8191 KH Wapenveld
Tel. 0651727704
KvK 08189599
www.aw-bestrijdingen.nl
aw.bestrijdingen@telfort.nl
Route
WYSIWYG Web Builder
logo mustolet
Copyright © 2016  by   Gé Verburg    All Rights reserved     E-Mail: aw.bestrijdingen@telfort.nl
Drijvende kracht achter AW Bestrijdingen is Gé verburg. Al tientallen jaren is hij een van de experts in Nederland op het gebied van fretteren:het bestrijden van konijnen en ratten met behulp van fretten.Speciaal getrainde fretten jagen de dieren uit hun hol,waarnaa ze in de netten worden gevangen.
zo heeft hij al vele kwetsbare plaatsen zoals sportvelden,begraafplaatsen,dijken en bebedrijventerreinen beschermd tegen de schade die deze dieren kunnen aanrichten.

Inmiddels heeft Gé Verburg zijn kennis en ervaring uitgebreid naar vrijwel alle voorkomende knaag-en plaagdieren. in februari 2009 heeft hij daarvoor het bedrijf AW-Bestrijdingen opgericht,waarbij de letters AW staan voor 'alles weg'. Aw-bestijdingen werd door de Rabobank benoemd tot 'starter van de maand'. Inmiddels help Gé Verburg met zijn bedrijf diverse particulieren,besdrijven en bedrijventerreinen om plaaddiervrij te blijven.

Aw Bestrijdingen is EVM-gecertificeerd.Dat wil zeggen dat alleen wettelijk toegestane bestrijdingsmiddelen en -methodes worden toegepast, en dat altijd wordt gelet op de veiligheid van de mens,dier en milieu