Logo alles weg
     Gé Verburg
Bestrijdingstechnicus
Bestrijding van alle ongedierte,dierplagen en houtrotschimmels
Steenmarters

Steenmarters staan bekend als lastige dieren. Als ze hun intrek nemen in een schuur of op een zolder, dan kunnen ze flinke stankoverlast veroorzaken. In kippenhokken kunnen ze flink tekeer gaan, en onder de motorkap van auto’s kunnen ze kabels en leidingen doorbijten. Maar wie ze beter kent, zal steenmarters vooral fascinerend vinden. Ze zijn razendsnel, vindingrijk en ook nog eens erg sierlijk.

De steenmarter is een middelgroot roofdier. Hij heeft een romplengte van ongeveer 50 centimeter en staart van ongeveer 30 centimeter. Met zijn spitse snuit, zijn kraaloogjes en zijn slanke, soepele lijf lijkt hij op zijn kleinere familieleden de fret, de bunzing en de hermelijn. Hij is bijna niet te onderscheiden van de veel zeldzamere boommarter.

Steenmarters zijn een beschermde diersoort. Dit betekent dat u een steenmarter wettelijk niet mag doden, vangen of verjagen.

Hebt U overlast of vragen over steenmarters, neemt u voor een vrijblijvend advies gerust contact met AW bestrijdingen op.
AW bestrijdingen werkt met een gecertificeerde steenmarter-kenner. U kunt ook zelf de steenmarters weren met de anti-marter spray Mustolet. Voor meer informatie of bestellingen zie
De Rolders 14
8191 KH Wapenveld
Tel. 0651727704
KvK 08189599
www.aw-bestrijdingen.nl
aw.bestrijdingen@telfort.nl
Route
WYSIWYG Web Builder
Copyright © 2016  by   Gé Verburg    All Rights reserved     E-Mail: aw.bestrijdingen@telfort.nl