Logo alles weg
     Gé Verburg
Bestrijdingstechnicus
Bestrijding van alle ongedierte,dierplagen en houtrotschimmels
Houtaantasters

Wanneer uw pand of object aangetast is door houtworm, boktor of zwammen is vaak een behandeling door een specialist noodzakelijk. Met de juiste aanpak kunt u voorkomen dat vloeren doorzakken en balken hun draagkracht verliezen.

De houtwormkever is een insect waarvan de larve veel schade veroorzaakt in gebouwen en meubelen. De larve van de houtworm is geelachtig wit tot wit en wordt ongeveer 6 millimeter groot. De ontwikkelingsduur van ei tot volwassen houtwormkever is ongeveer 3 jaar.

De huisboktor is een insect waarvan de larve veel schade veroorzaakt in gebouwen en meubelen. De larve van de boktor is geelachtig wit tot wit en wordt ongeveer 15 millimeter groot. De ontwikkelingsduur van ei tot volwassen huisboktor is van 3 tot soms 11 jaar.

Zwammen zijn schimmels die hout aantasten. Ze komen vooral voor in relatief vochtig hout. Het hout verkleurt bruin en wordt zacht, waardoor het zijn kracht verliest. Omdat zwammen zich zeer snel kunnen verspreiden, is het van belang ze snel aan te pakken.

AW bestrijdingen is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van houtaantasters. Neemt u voor een vrijblijvend advies gerust contact met AW bestrijdingen op.
De Rolders 14
8191 KH Wapenveld
Tel. 0651727704
KvK 08189599
www.aw-bestrijdingen.nl
aw.bestrijdingen@telfort.nl
Route
WYSIWYG Web Builder
Logo alles weg
Copyright © 2016  by   Gé Verburg    All Rights reserved     E-Mail: aw.bestrijdingen@telfort.nl